eAdisyon otomasyon sisteminin en cazip uygulamasıdır. Günümüzde internet erişiminin kolaylığı ve hızı bize çok güzel imkanlar sağlamıştır. Biz de internetin sağladığı bu imkanlardan faydalanarak online.eadisyon.com isimli internet platformunu geliştirdik ve müşterilerimizin hizmetine sunduk.

eAdisyon otomasyonunu kullanan kullanıcılarımıza sağladığımız Firma Kodu, Kullanıcı Kodu ve Parola ile artık işletmeler bir tuşa basmak kadar yakın.

İşletmenin eğer bir internet bağlantısı var ise dünyanın herhangi bir yerinden sisteme ait anlık verileri ekranında görmeniz mümkün.

Sadece internet kullanmayı bilen bir işletme sahibi online.eadisyon.com platformundan aşağıdaki soruların yanıtını alır. Tüm raporları grafikler halinde bir fotoğraf gibi görebilir. Nerede olursa olsun.

Şu anda kasanın durumu ne? , Kaç masa dolu ve

hangi masalarda hangi adisyonlar açık? , Bu gün ne kadar ciro olmuş? , Dün veya bir önceki gün ciroların saatlik döküm grafiği nasıl? , Bugün neler satılmış? , Stok son durum raporu, Bir stokun günlük hareketleri? , Garsonların performans raporu, Yıllık, Aylık, Günlük ve saatlik cirolar….

Kasa adisyonlarında oynama yapılıp yapılmadığına dair çok özel rapor. (Kasiyer denetleme raporu. Bu rapor hesapların kapatılamadan önce içeriği ile oynanıp oynanmadığı konusunda renkli uyarılar içeren bir rapor vermektedir. Benzersiz bir kasiyer denetim raporudur. )

Online.eadisyon.com platformunun sayılamayacak kadar çok faydası vardır. Sürekli güncellenen sayfalar için kullanıcı bilgisayarlarına herhangi bir şey yükleme gereği duyulmaz. Bilgisayarlara özel bilgisayar programları kurulması gereği yoktur.

Eğer kuruluşun birden fazla işletmesi var ise internet platformundan aynı anda tüm işletmelerine ulaşıp değerlendirmelerini yapabilir.

İşletmeniz bir bilgisayar ekranı kadar yakındır.