- Bilgisayar ve Çevre Birimleri Satışı
Her Marka ve Toplama Bilgisayar Satışı ve Kurulumu, SUNUCU ( Server ) Kurulumu ve Mevcut Sistemin Yükseltilmesi "UPGRADE" İşlemi. OEM Parça ve Çevre Birimleri ( Yazıcı, Scanner, Güç Kaynağı, vb. ) Satışı, Yedekleme Sistemleri Kurulumu, ETA Barkod, POS ve El Terminali Sistemleri.

- Network Hizmetleri
Çok Kullanıcılı Sistemler için Yerel Ağ Kurulumu ve Yenide Yapılandırılması ile Güvenlik Ayarları, Yapısal Kablolama, Wireless Ağ Kurulumu, Şubeli Çalışmalar için Terminal Service ve VPN Kurulumu. Firewall ve Proxy Kurulumları, Kabinet Sistemleri.

- ADSL ve Uzak Erişim
ADSL Modem Satışı, Kurulumu ile İşletmenizin Tüm Kullanıcıları ile Birlikte Daha Hızlı ve Güvenli İnternet Erişimi. Uzak Erişim ile Uzaktan Yardım Hizmetleri.

- Internet Hizmetleri
Webtek Hazır Paketler yada Özel Olarak İşletmenizin Adına Ait Bir WEB Sitesi Oluşturma. ".com" ve ".com.tr" gibi Alan Adı Kayıtları "REGISTER" ile Bulundurma "HOSTING" İşlemleri. E-mail Adresi Oluşturma.

- Yıllık Bakım Anlaşması ve Danışmanlık Hizmetleri ile Antivirus ve Ofis Uygulamaları ile İşletim Sistemi Yazılımları Satışı.